Održan javni žreb povodom 13. memorijala „Igrajmo za 16“

Turnir može da počne

U prisustvu porodica poginulih radnika RTS u NATO bombardovanju 1999, učesnika turnira, partnera, prijatelja i novinara u holu Javnog medijskog servvisa Srbije održan je javni žreb i konferencija za novinare povodom 13. Memorijalnog tunira u malom fudbalu „Igrajmo za šesnaest“. Ove godine prijavljeno je rekordnih 39 ekipa koje će prva takmičenja početi već narednog vikenda 17. i 18. marta u balonu „Posko arena“ u Beogradu.

"Veoma smo ponosni jer naš turnir iz godine u godinu postaje sve brojniji i, prema ocenama mnogih, sve kvalitetniji" istakao je tim povodom Veselin Grozdanić, predsednik Organizacionog odbora Memorijala „Igrajmo za 16" i reditelj svih dosadašnjih direktnih prenosa finala na programu RTS.

"Posebno insistiramo na tome da  turnir ostane u duhu svoje osnovne, memorijalne namene, odnosno da protiče u duhu fer pleja i dostojanstvenog sportskog ponašanja. Zahvalio bih svim prijateljima i partnerima Memorijala na podršci i pomoći, a posebno Svetozaru Stankoviću koji u ime Sportskog saveza Beograda, maksimalno pomaže našu organizaciju. Naravno i svim  drugim naših partnerima u pripremama" naglasio je Grozdanić, a rečima zahvalnosti pridružio se i Miroslav Medić u ime porodica poginulih radnika RTS-a koji su svake godine prisutni i podržavaju aktivnosti povodom takmičenja.  

Memorijal „Igramo za 16" i ove godine se organizuje uz veliku tehničku pomoć Sportskog saveza Beograda. O ovoj saradnji koja je iz godine u godinu sve kvalitenija govorio je Nebojša Ilić, predsednik Sportskog saveza Beograda.

"Pomažemo pre svega iz pijeteta prema poginulim" napomenuo je Nebojša Ilić. "Saradnja sa našim Javnim medijskim servisom je zaista kvalitetna na obostrano zadovoljstvo i verujemo da svojim stručnim znanjem ljudi iz Sportskog saveza Beograda doprinose još kvalitetnijoj organizaciji događaja".

Finale 13. Memorijala „Igrajmo za 16" održaće se u nedelju 22. aprila u Sportskom centru „Voždovac na Banjici. Do tada, svakog vikenda osim tokom uskršnjih praznika, u balonu „Posko arena" igraće se kvalifikacione utakmice. Redosled igranja ekipa određen je žrebom, koji je juče održan uz pomoć Milana Subotića, sportskog direktora turnira.

Satnica turnira:

Prijatelji kalifikacije 

Partneri kvalifikacije

Dijaspora kvalifikacije i finale

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво