Читај ми!

Velika nagrada Holandije u kalendaru F1 do 2025. godine

Trka za Veliku nagradu Holandije biće vožena na stazi Zandvort do 2025. godine, saopšteno je iz Formule jedan. Trka za Veliku nagradu Holandije vraćena je 2021. u kalendar F1 posle pauze od 36 godina.

Nova sezona u šampionatu F1 startuje petog marta 2023. godine trkom za Veliku nagradu Bahreina.

"Novim sporazumom predviđeno je dodavanje sezona 2024. i 2025. prvobitnom trogodišnjem ugovoru. Trka na stazi Zandvort brzo je postala jedna od najomiljenijih u kalendaru zahvaljujući sjajnoj atmosferi koju su napravili holandski navijači tokom trka 2021. i 2022. godine - na kojima je pobedio domaći heroj i aktuelni svetski šampion Maks Ferstapen. Sve ulaznice za narednu trku, koja je na programu 27. avgusta 2023, već su rasprodate, a domaća publika će tada imati priliku da navija za još jednog Holanđanina - Nika de Vrisa koji će voziti za Alfa Tauri", saopšteno je iz F1.

Dobru organizaciju trke i još bolju atmosferu na tribinama posebno je istakao predsednik i izvršni direktor F1 Stefano Domenikali.

" Velika nagrada Holandije je za kratko vreme u kalenadar postala omiljena za navijače, a svim ljubiteljima ovog sporta donela je neverovatnu energiju. Na poslednje dve trke karte su bile rasprodate, a mi smo oduševljeni što možemo da produžimo saradnju sa organizatorima trke u Holandiji", rekao je Stefano Domenikali.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво