Lekler se izvinio timu zbog incidenta na stazi

Već u prvom krugu trke za Veliku nagradu Štajerske vozač Ferarija Šarl Lekler je napravio veliku grešku i iz trke izbacio i sebe i timskog kolegu Sebastijana Fetela. Još u toku trke Lekler se oglasio na društvenim mrežama i uputio izvinjenje timu zbog greške kojom je obeležio start druge trke u sezoni.

u jučerašnjoj trci za pol poziciju Lekler je imao loš dan, pa je kažnjen oduzimanjem tri pozicije zbog čega je startovao sa 14 mesta.

"Razočaran sam u sebe. Žao mi je, ali to nije dovoljno. Seb nije napravio nijednu grešku danas. Izneverio sam svoj tim koji je naporno radio čitave nedelje. Bio sam previše željan da već u prvom krugu stignem do dobre pozicije. Naučiću iz toga", napisao je Lekler 

Vozač iz Monaka je već u prvom krugu današnje trke krenuo u napad u krivini, ali za to nije bilo dovoljno prostora pa je sa staze izbacio i klupskog suvozača Sebastijana Fetela.

Srećom nije došlo do veće nesreće i oba vozača Ferarija su stigla do boksa, ali nisu mogli nastaviti trku.

prvoj trci sezone za Veliku nagradu Austrije Šarl Lekler je bio drugoplasiran, a i Sebastijana Fetela je osvojio bodove bez kojih će ovoga puta ostati oba vozača Ferarija.

Svi poznavaoci Formule1 su se već složili da preveliki gubitak bodova u ovako skraćenoj sezoni neće biti lako nadoknaditi.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво