Fetel ne želi “trke duhova“, već da prikoči i sačeka publiku

Vozač Ferarija, Nemac Sebastijan Fetel, radije bi sačekao da se situacija smiri i da se trke voze pred publikom. Ipak, ove godine, ukoliko se bude vozilo, biće to pred praznim tribinama.

Fetel je rekao da je u nekoliko navrata učestvovao u "trci duhova" i da mu se takva atmosfera.

"Te 'trke duhova' su bile čudne, u prošlosti smo imali nekoliko takvih. Nisam pristalica toga, zbog nas na stazi i ljudi koji gledaju kod kuće. Gledanost će biti velika, ali neće biti isto", rekao je Fetel.

On je napomenuo da rukovodstvo Formule 1 mora da bude veoma oprezno pri donošenju odluka i da je potrebno da dobro izvaga sve segmente, od finansijskih do sportskih.

"Potrebno je sve izvagati. Sa jedne strane je finansijska strana kako bi ekipe preživele i opstale, a sa druge moramo voditi računa o kvalitetu i izgledu našeg sporta. Radije bih sačekao nego vozio 'trke duhova'. Mislim da je najbolji lek strpljenje, bez obzira što boli."

"Teška su vremena, ali je ovo sjajna prilika i možemo da uradimo neku vrstu restarta. Možemo da shvatimo šta je zaista važno i nama i svetu, da cenimo male stvari i nadam se opet nastavimo sa time kada se sport vrati", zaključio je Fetel.

Iako "trke duhova" izgledaju kao jedino rešenje za ovu sezonu, još nije sigurno kada će se zavrteti najluđi cirkus. Ukoliko se to desi uskoro, sigurno će početi bez navijača.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво