Kadetkinje srebrne na SP

Ženska kadetska reprezentacija Srbije poražena je od selekkcije Rusije sa 27:22 (12:16) , u finalu Svetskog prvenstva u Bratislavi.

Naše mlade kadetkinje dobro su počele utakmicu. Tokom čitavog prvog poluvremena bile su u vodstvu. Na odmor se otišlo sa čak četiri gola razlike u korist našeg tima - 16:12. Sigurno i visoko vodstvo, kao da je uspavalo naše reprezentativke. To su iskoristile Ruskinje koje su se razigrale početkom drugog poluvremena.

Evidentan pad u igri kadetkinja Srbije, viđen je tokom nastavka utakmice. Ruskinje su igrale bolje, i totalno preokrenule rezultat. Preuzele su vodstvo početkom drugog poluvremena, i do kraja,  nisu ispuštale vodstvo. Naprotiv, naše rivalke povećavale su razliku i na kraju su trijumfovale sa pet golova prednosti - 27:22.

Ženski kadetski tim Rusije je tako postao prvak Evrope, a odličan utisak koji su ostavile na Svetkom prvenstvun naše rukometašice je doveo do druge pozicije. U borbi za bronzu, Danska je savladala Francusku sa 24:21 (12:10).

Najuspešnije na finalnom meču u redovima Srbije bile su Jelene, Živkovićeva i Trifunovićeva sa po šest golova, dok je Dragana Cvijić iz šest pokušaja postigla četiri gola.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво