Читај ми!

Đerona pozvao rukometaše na pripreme za Mediteranske igre

Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Antonio Đerona saopštio je spisak kandidata za sastav muške seniorske reprezentacije Srbije za pripreme i učešće na HIX Mediteranskim igrama, koje će se održati u alžirskom gradu Oranu od 25. juna do 6. jula 2022. godine.

Okupljanje reprezentacije i početak priprema za Mediteranske igre zakazano je za ponedeljak, 13. jun u 14:00 časova u sportskom centru u Staroj Pazovi, gde se sprovodi prva faza priprema od 13. do 17. juna.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Todor Jandrić (Kretej, Francuska), Milan Bomaštar (Ademar Leon, Francuska), Andrej Trnavac (Partizan)

Leva krila: Mladen Šotić (Vojvodina), Miloš Grozdanić (Koburg, Nemačka)

Pivotmeni:Ivan Popović (Nica, Francuska), Nemanja Ratković (Vojvodina), Uroš Pavlović (Dinamo), Vuk Milenković (Metaloplastika)

Desna krila: Vukašin Vorkapić (Ivri, Francuska), Uroš Kojadinović (Partizan)

Bekovi: Uroš Borzaš (Feniks Tuluz, Francuska), Stefan Petrić (Partizan), Marko Milosavljević (Ademar Leon, Španija), Veljko Popović (Partizan), Marko Vignjević (Minden, Nemačka), Dušan Kasalović (Radnički), Milan Milić (Nant, Francuska), Jovica Nikolić (Vojvodina), Milan Golubović (Dinamo)

U drugoj fazi priprema od 20. do 23. juna trenažne aktivnosti naše selekcije odvijaće se u hali Šumice, nakon čega će naša delegacija krenuti put Alžira 23. juna 2022. godine u kasnim večernjim časovima.

Rukometaši Srbije se nalaze u grupi A sa selekcijama Tunisa, Slovenije, Egipta i Italije. Grupu B čine Španija, Turska, Severna Makedonija, Grčka i Alžir. 

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво