Читај ми!

EP za rukometašice – Hrvatska bolja od Mađarske, Francuskinje od Crnogorki

Rukometašice Hrvatske savladale su Mađarsku sa 24:22, u prvom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu u Danskoj. U meču Grupe A Francuska teškom mukom savladala Crnu Goru 24:23. Danska ubedljiva protiv Slovenije 30:23, dok je duel između Srbije i Holandije odložen za subotu.

Odigrani su prvi mečevi u grupama C i D na Evropskom prvenstvu u Danskoj - Hrvatska je savladala Mađarsku, dok je Francuska bila bolja od Crne Gore.

U Grupi C, u kojoj se takmiči i selekcija Srbije, Hrvatska je opravdala ulogu favorita i u izjednačenom meču savladala Mađarsku.

Hrvatica su imale više raspoloženih igračica na meču, o čemu svedoči činjenica da je najefikasnija bila Ćamila Mičijević sa četiri pogotka.

U ekipi Mađarske istakla se Katrin Gota Klujber sa devet pogodaka.

Drugi meč Grupe C, između Srbije i Holandije, pomeren je za subotu pošto su dve srpske rukometašice bile pozitivne na koronavirus.

Odigran je meč i u Grupi A, Francuska je savladala Crnu Goru sa 24:23.

Valentini, Kujate, Nijakate i Flip postigle su po tri pogotka za pobednički tim, u ekipi Crne Gore Radičević i Mehmedović po pet puta su tresle mrežu protivničkog gola.

U drugoj utakmici Grupe A domaćin Danska lako je savladala Sloveniju 30:23.

U pobedničkom timu istakla se Larke Pedersen sa šest pogodaka, najefikasnija u ekipi Slovenije bila je Barbara Lazović sa pet pogodaka. 

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво