Rukometaši Srbije sa optimizmom očekuju duel sa Norveškom

Rukometna reprezentacija Srbije obezbedila je dalji plasman na Evropskom šampionatu koji se održava u Hrvatskoj. Srpski rukometaši su prešli iz Splita u Zagreb, gde će u četvrtak igrati protiv vicešampiona sveta, selekcije Norveške. Meč je na programu od 18.15. Direktan prenos je na našem Drugom programu i putem lajv striminga na portalu RTS-a.

Rukometaši Srbije stigli su u Zagreb, gde će sutra odigrati prvu utakmicu druge faze Evropskog šampionata, protiv selekcije Norveške. 

Raspoloženje je veoma dobro jer je reprezentacija Srbije ostvarila prvu pobedu na Evropskom prvenstvu, a onda smo dobili malu pomoć Šveđana, koji su pobedili selekciju Hrvatske.

I selektor i igrači očekuju da u drugoj fazi pružimo još bolje partije nego u Splitu.

"S obzirom na to da je postojala velika želja, realno smo bili nespremni da prikažemo nešto što će se svima svideti, ali hvala bogu što smo dobili priliku za nastavak. Siguran sam da će taj nastavak u svakom slučaju biti pozitivan za našu reprezentaciju, za naš rukomet, za ove momke, koji su sigurno zaslužili da budu podržani", rekao je selektor Jovica Cvetković.

"Svi mi znamo da pobede leče sve, posebno kada pored nedovoljne pobede sinoć dobijemo neki drugi rezultat koji nam je odgovarao i koji nas je odveo dalje. Naravno, atmosfera je mnogo bolja i znam da sada rasterećenije idemo u drugi krug, gde ćemo pružiti mnogo bolje partije nego do sada", rekao je golman Tibor Ivanišević.

U drugom delu prvenstva, naše rukometaše očekuju dueli sa Norveškom, Francuskom i Belorusijom.

Sve ove utakmice moći ćete da pratite u direktnim prenosima na RTS-u.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво