Dupli rukometni program u sredu u Nišu

Ženska i muška rukometna reprezentacija Srbije igraće u sredu u Nišu svoje utakmice kvalifikacija i imaće priliku da istog dana izbore plasmane na velika takmičenja.

Rukometašice će se sastati sa Italijom u 18.00, a muška ekipa u 20.45 sa Poljskom takođe u hali Čair.

"To je baš lepo. Biće pravi spektakl. Prošlo je mnogo vremena od kada su reprezentacije zajedno nastupale. Iskreno se nadam da će i momci pobediti i tako izboriti plasman na Evropsko prvenstvo. Verujem da ćemo se zajedno radovati u sredu", rekla je rukometašica Sanja Damnjanović za sajt RSS.

Jovica Cvetković, selektor muške reprezentacije, je rekao da dupli program u Nišu "nagoveštava neke bolje dane" za srpski rukomet, a da bi plasman njegovog tima na šampionat Evrope bio "samo korak na putu ka tom cilju".

Ženska reprezentacija je u prvom duelu pobedila Italiju u Padovi sa 33:23 i blizu je plasmana na Svetsko prvenstvo.

Rukometaši su lideri svoje kvalifikacione grupe za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj i pobedom nad Poljskom obezbedili bi plasman.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво