Читај ми!

Rukometaši u Arhusu

Srpski rukometaši stigli u Dansku, gde u ponedeljak počinje Evropsko prventvo."Moram da kažem da je ovde sve skromno , ali moramo se prilagoditi i spremiti za prvog rivala i ići ćemo na dva boda", rekao selektor Vladan Matić.

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Vladan Matić rekao je danas da je hotel u kojem su odseli u Arhusu u Danskoj skroman, ali da će se njegovi igrači prilagoditi do duela sa Poljskom na početku Evropskog prvenstva.

"Moram da kažem da je ovde sve skromno. Hotel je minimalistički, za razliku od nas, kada smo bili domaćini, gde je sve bilo na vrhunskom nivou. Danska i Srbija ne mogu da se porede, ali moramo se prilagoditi i spremiti za prvog rivala i ići ćemo na dva boda", rekao je Matić.

Reprezentativci Srbije doputovali su u Arhus u noći između petka i subote, a u danskom gradu dočekali su ih kiša i hladno vreme.

Srbija će takmičenje početi u ponedeljak, kada će se u 18 sati sastati sa Poljskom.

Srpski rukometaši će do početka utakmice dva puta trenirati u hali NRGI arena.

Matić je u Dansku poveo 18 igrača, a u nedelju u 20 časova će objaviti na kojih će 16 računati protiv Poljske.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво