Читај ми!

Rvači Proletera iz Zrenjanina novi šampioni Srbije

Rvači zrenjaninskog Proletera novi su šampioni Srbije. Na završnkm turniru plej-ofa domaće Superlige učestvovala su četiri najbolja srpska tima a Proleter je u finalu bio bolji od Spartaka iz Subotice. Treće mesto osvojio je Partizan, a četvrto beogradski Radnički.

Šampionski pehar kapitenu Proletera Viktoru Nemešu uručio je gradonačelnik Zrenjanina, Simo Salapura.

Za najboljeg rvača proglašen je Sebastijan Nađ iz Spartaka dok je za najboljeg trenera izabran šef struke Proletera Vojislav Trajković. Nagrada za najboljeg juniora pripala je Branku Đukiću takođe iz Proletera. Vojislav Trajković, glavni trener zrenjaninskog Proletera proglašen je za najboljeg trenera u Srbiji.

O kvalitetu takmičenja u završnici šampionata Srbjje najbolje svedoči podatak da su se na borilištu našla čak šestorica svetskih šampiona, a najveću pažnju i ovacije publike izazvao je meč između dva svetska šampiona Matea Nemeša i Sebastijana Nađa što je bio njihov prvi međusobni duel do sada. Takođe, treba istaći i da je nekadašnji veliki šampion poslednji out nastupao na domaçoj scenk braneći boje Partizana.

"Imali smo priliku da gledamo fantastičan plej-of, četiri najbolja kluba u Srbiji i uživamo u kvalitetnim borbama. Svi klubovi koji su učestvovali u domaćoj Ligi su pokazali veliki napredak u tehničko-taktičkom delu, vidi se da se ozbiljno radi na snazi i tehnici i da je Srbiji rvanje u krvi. Rvači se vode devizom da je važno učestvovati, pobediti, ali je najvažnije boriti se do kraja, svim srcem", rekao je predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković i potom dodao:

"Čestitam svima, trenerima i rvačima, posebne pohvale za Radnički, Partizan, Spartak i naravno Proleter koji su pokazali kako izgleda domaća Liga, na svetski način", zaključio je Trajković.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво