Читај ми!

Prva emisija trke Beograd - Banjaluka

Završena je 15. međunarodna biciklistička trka Beograd - Banjaluka pobedom Estonca Mikela Raima. Naš kolega Nemanja Matić pratio je trku sa lica mesta i pripremio je dve polusatne emisije sa naše najveće biciklističke manifestacije. Pred vama je prva emisija.

U prvoj emisiji posvećenoj 15. međunarodnoj trci Beograd - Banjaluka, naš novinarski tim predvođen komentatorom Nemanjom Matić predstavio nam je samu trku, jedinu sportsku manifestaciju na ovim prostorima koja se nalazi u prvoj kategoriji Svetske biciklističke Federacije.

Kroz Srbiju i Republiku Srpsku vozili su neki od najboljih svetskih timova i vozača, ekipe Bardijani i Androni Đokatoli iz Italije, Američki Novo Nordisk, Irski Evopro Rejsing, ekipe iz Paragvaja, Kazahstana, Kambodže, Nemačke, Austrije, Poljske, kao i kompletna reprezentacija Srbije.

Tu su i posebni prilozi o Šapcu i Obrenovcu, ključnim gradovima za trku Beograd - Banjaluka u našoj zemlji.

I Obrenovac i Šabac su u prethodnih 14 godina konstantno bili na ruti trke, na putu ka Banjaluci, ali ove godine prvi put kao etapa mesta.

Videćete i kako je protekla svečana ceremonija otvaranja trke Beograd - - Banjaluka na Trgu Republike u Beogradu, a tu je i izveštaj sa prve etape iz Beograda do Šapca, na kojoj je pobedio Nemac Džastin Volf iz ekipe Bajk Eid i tako obukao žutu majicu na startu takmičenja.

Stručni konsultant tokom komentarisanje emisije našem kolegi Nemanji Matiću bio je legendarni Ivan Stević, četvorostruki Olimpijac Srbije i dvostruki pobednik Trke kroz Srbiju.

Kompletnu emisiju možete pronaći na našoj internet stranici i na YouTube kanalu RTS-a.

U sredu ćemo na našem portalu objeviti i drugu emisiju posvećenu 15. međunarodnoj trci Beograd - Banjaluka.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво