Читај ми!

Startovala 15. biciklistička trka Beograd - Banjaluka

Svečanom ceremonijom otvaranja na Trgu Republike u Beogradu zvanično je počela 15. međunarodna biciklistička trka Beograd - Banjaluka.

Prva etapa vozi se od Beograda do Šapca, sprinterka etapa pogodna našem najboljem vozaču i kapitenu reprezentacije Srbije, Dušanu Rajović koji je najavio da će ići na etapne pobede u svim ravničarskim etapama.

U sredu su u Beograd pristigle svetski poznate ekipe Androni Đokatoli i Bardijani iz Italije, Novo Nordisk iz SAD-a, Evo pro rejsing iz ireske, i Mazovše Serce Polski tim iz Poljske čiji vozač Jakub Kračmarek brani žutu majicu osvojenu na prošlogodišnjoj trci održanoj u septembru 2020.

Bardijani i AndroniĐjokatoli izazivaju veliku pažnju svetskih medija gde god se pojave i redovni su učesnici trke Điro d'Italija gde su njihovi vozači dolazili i do etapnih pobeda.

Na trci će nastupiti 175 biciklista iz 35 svetskih zemalja.

Intesovanje najvećih svetskih timova je iz godine u godinu sve veće, a tokom 2021. trka je u svom 15. izdanju ugostila timove iz Italije, Nemačke, sa Novog Zelanda, iz Kambodže, Irske, Rusije, Sjedinjenih Američkih Država, Poljske, Slovačke, vozače iz Holandije, Francuske, Austrije kao i ekipe iz celog regiona.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво