Читај ми!

Rajović samouveren pred start trke Beograd - Banjaluka

U četvrtak počinje 15. međunarodna biciklistička trka Beograd – Banjaluka koja će trajati do 25. aprila. Naša reprezentacija nastupiće u najjačem sastavu u ovom trenutku, sa velikim ambicijama.

U našem timu neće biti samo povređenog internacionalca Veljka Stojnića, dok će naš najbolji vozač Dušan Rajović predvoditi nacionalni tim kao kapiten.

Reprezentaciju Srbije na 15. trci Beograd - Banjaluka činiće Dušan Rajović, Marko Danilović, Ognjen Ilić, Steva Klisurić, Dušan Veselinović, Nermin Ćatović i Jovan Divnić.

Konfiguracija staze pogoduje našim vozačima i našem sprinteru Dušanu Rajoviću.

Najteža, brdska etapa voziće se trećeg dana trke iz Bijeljine do Vlasenice. 

Dušan Rajović je već dve godine član čuvenog Delko tima iz Francuske. Učesnik je najvećih svetskih trka, gde beleži sve bolje rezultate. Najbolji je biciklista Srbije, a prošle godine je na Trci kroz Srbiju zabeležio i jednu etapnu pobedu, na cilju u Novom Sadu.

Na trci Beograd - Banjaluka nastupiće čuvene ekipe italijanske Androni Đoklatioli i Bardijani, kao i Američki Novo Nordisk.

Rajovića ne plaši konkurencija i čvrsto veruje u uspeh.

Prošle godine, naš Dušan Kalaba osvojio je crvenu majicu za najboljeg sprintera. Na ovogodišnjoj trci Beograd - Banjaluka očekuje se i Rajovićev sprint za pobedu u etapi.

Trka Beograd Banjaluka startuje 22. aprila sa Trga Republike u Beogradu. Gradovi domaćini etapa biće još i Šabac, Obrenovac, Bijeljina, Vlasenica, Prijedor i Banjaluka gde ćemo videti i cilj trke 25. aprila.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво