Читај ми!

Tajson konzumirao marihuanu pre meča sa Džonsom i zadao 193 udarca

Legendarni Majk Tajson izjavio je da je pušio "džoint" pre egzibicionog meča protiv Roja Džonsa Juniora i da bi to ponovo uradio, jer je konzumiranje marihuane postao deo njegovog života. "Gvozdeni" Majk za 16 minuta borbe zadao čak 193 udarca protivniku.

Legende boksa, Majk Tajson i Roj Džons junior, odradili su revijalni meč u Los Anđelesu, koji je, na kraju, proglašen nerešenim.

Opšti je utisak da je Tajson bio agresivniji i precizniji od svog tri godine mlađeg rivala, a posle meča priznao je da je konzumirao marihuanu.

"Ne mogu da prestanem da pušim. Pušim tokom mečeva, ja sam pušač. Pušim svakog dana i nikada neđu prestati. Takav sam. To nema nikakav negativan uticaj na mena. To radim, to sam ja, takav ću i umreti", rekao je Tajson na virtuelnoj konferenciji za medije posle meča.

Činjenica je da je Tajson tokom 16 minuta meča protiv Džonsa zadao protivniku čak 193 udarca, od čega je 67 završilo na meti (uspešnost 34,7%).

Tajson je u svojoj autobiografiji Neosporna istina priznao da se često tokom karijere drogirao pre mečeva, a "Gvozdeni" Majk dodao je na konferenciji da neke stvari u životu nikada neće ponoviti.

"Nikada više neću biti debeli Tajson na kokainu", rekao je Majk.

Inače, Tajson se već neko vreme bavi uzgajanjem marihuane, pošto je još 2018. ugovorio kupovinu farme kanabisa od 16 hektara blizu Kalifornija Sitija.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво