Kristina Bedeč osvojila novu bronzu za Srbiju

Srpska kajakašica Kristina Bedeč u finalu jednoseda na 5000 metara bila u vodećoj grupi i uspela je da kroz cilj prođe sa vremenom 22:22.70, a srebrna medalja izmakla joj je za 26 stotinki. To je četvrta medalja koju su naši predstavnici osvojili na Svetskom kupu u Segedinu.

Zlato je osvojila domaća takmičarka Dora Bodonji sa vremenom 22:21.89, dok je srebro pripalo Nemici Karoli Šmit sa 22:22.44.

„Bila je zaista teška sezona zbog svih problema koje smo, kao i ostali sportisti, ali i ceo svet, zbog virusa korona. Naporno smo trenirali iako nismo znali da li ćemo uopšte imati takmičenja ove godine. Upravo zbog toga sam presrećna što sam osvojila medalju u jednoj od mojih omiljenih disciplina u jakoj konkurenciji.", naglasila je Kristina posle dodele medalja.

Reprezentacija Srbije Svetski kup u Segedinu završila je tako sa četiri medalje: jednim srebrom i tri bronze.

Srebrnu medalju osvojili su Marko Novaković i Biljana Relić u mešovitom dvosedu na 200 metara, bronze su osvojili Marko Dragosavljević u jednosedu na 200 metara, muški četverac na 500 metara (Grujić, Novaković, Džombeta, Dragosavljević) i Kristina Bedeč u jednosedu na 5000 metara.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво