MOL liga: Brašov je pao u Beogradu

HK Beograd - Korona Brašov 3:1 (0:1, 2:0, 1:0)

Hokejaši Beograda su pružili sjajnu partiju i ostvarili veliki uspeh savladavši favorizovanu ekipu Korone iz Brašova rezultatom 3:1. Bila je to četvrta pobeda u sezoni za beogradsku ekipu, a druga uzastopna.

Uprkos tome što je rumunski tim sa jednim golom prednosti otišao na prvi odmor, Beograđani su pokazali neverovatnu snagu i upornost u nastavku i potpuno preokrenuli rezultat u drugoj trećini golovima Uroša Bjelogrlića i Samira Salija. Poslednja trećina je prošla u potpunoj dominaciji Beograda, a tačku na utakmicu je stavio najmlađi član Beograda, 18-to godišnji Luka Vukićević. Treba istaći i odlične odbrane reprezentativnog golmana Arsenija Rankovića koji je na ovoj utakmici dobio poverenje trenera Dreberga.

"Presrećan sam zbog najveće pobede u dosadašnjoj istoriji Beograda protiv tima kao što je Brašov. Ovo je bila najbolja utakmica koju smo od početka sezone odigrali. Neverovatno sam ponosan na sve moje igrače jer su dali sve od sebe. Arsenije Ranković je imao izvanredan meč i njegove odbrane su bile sjajne. Sada čekamo Dunareu u nadi da ćemo osvojiti nova 3 boda" - rekao je trener Beograđana Krister Dreberg.

Sledeći meč Beograđani igraju već u subotu, 26. novembra, u 18 časova protiv ekipe Dunarea Galati.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">