Читај ми!

Dobri rezultati na Balkanskom kupu

Četvrto kolo Balkanskog kupa u dalekometvom streljaštvu okupilo je strelce, klubove i timove iz svih republika nekadašnje Jugoslavije na obroncima Zlatibora. Predstavnici Srbije osvojili su tri druga i jedno treće mesto i po dva druga i treća mesta u četiri discipline.

Šezdeset takmičara svrstanih u tridesetak ekipa, takmičilo se u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji u dve discipline na 300m. Uz dve discipline Balkanskog kupa, takmičari iz Slovenije,Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne gore, Makedonije i Srbije oprobali su se i u dve discipline na 550 metara.

U tzv "Open rifle 300" disciplini prvoplasirani je bio Miloš Vukoje iz BiH, drugoplasirani Živkov Nenad Srbija, a Jurij Cigler iz Slovenije je osvojio treće mesto.U klasi "Target rifle 300" prvi je Vukčević Zoran Crna Gora, drugi Dimitrije Mirić Srbija a treći Nenadović Bojan iz Srbije.

U elipnoj konkurenciju prvi pehar u Sloveniju je odnela ekipa Slovenija 1,drugoplasirani su Grifon PTJ Srbija a treće mesto je osvojila ekipa Hercegovac BiH.

U konkurenciju "Target rifle 300" plasman je Spid Šters Montenegro Crna Gora, drugoplasirana je mešovita ekipa Europa 2 iz Slovenije i Hrvatske a trećeplasirana je Delta 2 Srbija.

Četvrti Balkanski kup su organizovali Streljačkog klub Prvi partizan i istoimena fabrika iz Užica. Pobednici obe kategorije su uz pehare dobili i poklone preduzeća Lajka.

Naredno kolo Balkanske lige održaće se u Bosni i hercegovini na Manjači.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво