Francuzi spremaju kazne

Nasri, Ben Arfa, Menez i Mvila naći će se pred Disciplinskom komisijom Fudbalskog saveza Francuske gde će biti saslušani zbog nedoličnog ponašanja na Evropskom prvenstvu. Fudbalske savez te zemlje zamrznuo je i nagradni fond od 100.000 evra koji je obećan navijačima u slučaju da se plasiraju u četvrtfinale.

Fudbalski savez Francuske (FFF) pokrenuo je disciplinski postupak protiv reprezentativaca Samira Nasrija, Hatema ben Arfe, Žeremija Meneza i Jana Mvile zbog nedoličnog ponašanja tokom prvenstva Evrope.

Njih četvorica će uskoro biti saslušani zbog nekoliko različitih disciplinskih prekršaja.

Nasri je izvređao jednog novinara nakon poraza od Španije (0:2) u četvrtfinalu EP, dok je Menez imao verbalni sukob sa kapitenom Ugom Lorisom.

Ben Arfa se u svlačionici posle tog meča sukobio sa selektorom Loranom Blanom, a Mvila je odbio da se rukuje sa šefom stručnog štaba kada ga je ovaj poslao na klupu u duelu sa Špancima.

FFF je naveo i da je "zamrznut" nagradni fond od 100.000 evra, koliko je savez obećao igračima u slučaju plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво