Читај ми!

Voleo bih da sam imao priliku da pevam himnu

Srpski atletičar Asmir Kolašinac nada se da će u budućnosti, kao pobednik velikog takmičenja, imati priliku da peva himnu "Bože pravde".

Kolašinac je na taj načina demantovao pisanje pojedinih medija, koji su preneli da bačac kugle ne želi da peva srpsku himnu.

"Žao mi je što moj uspeh na Igama i rezultati postignuti pod obeležjima Srbije nisu dovoljna vest za pojedine medije. Ni u jednom trenutku nisam izjavio da neću da pevam himnu Srbije. Voleo bih da sam olimpijski šampion i da sam imao priliku da pevam himnu. Nadam se da ću u budućnosti kao pobednik nekog velikog takmičenja imati tu sreću", rekao je Kolašinac.

Srpski atletičar je na Olimpijskim igrama u Londonu zauzeo sedmo mesto, dok je na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju osvojio bronzanu medalju.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво