Читај ми!

Nadežda Ostapčuk na stubu srama

Beloruskinji Nadeždi Ostapčuk oduzeta zlatna medalja zbog dopinga. Dva testa pokazala da je pozitivna na steroid metenolon.

Beloruskoj bacačici kugle Nadeždi Ostapčuk oduzeta zlatna medalja zbog dopinga.

Nova olimpijska šampionka je Valeri Adams sa Novog Zelanda. Srebro će dobiti Ruskinja Jevgenija Kolodko, dok će Kineskinja Gong Lijao, koja je takmičenje završila kao četvrta, dobiti bronzu.

Ova odluka znači da je Adamsova odbranila naslov najbolje sa Igara u Pekingu od pre četiri godine.

Međunarodni olimpijski komitet objavio je da je Nadžeja Ostapčuk bila pozitivna na testu za steroid metenolon. Ona je nastupila pre sedam dana u bacanju kugle kada je bila bolja od svih takmičarki sa rezultatom 21,36 metara.

Testovi su bili obavljeni dan pre i dan posle takmičenja. Oba uzorka bila su pozitivna.

 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво