Читај ми!

Вулета: Надам се злату на ЕП у Минхену

Европско атлетско првенство на отвореном почиње 15. августа у Минхену, а тим Србије на култном Олимпијском стадиону предводиће најбоља српска атлетичарка Ивана Вулета, која је истакла да се нада златној медаљи у скоку удаљ. Боје наше земље браниће 7 атлетичарки И 7 атлетичара у 11 дисциплина.

Предводница Србије у Минхену, биће наша најбоља атлетичарка и светска дворанска шампионка у скоку удаљ, Ивана Вулета кoja је, након што јој је измакла медаља на Светском првенству у Орегону, овог пута додатно мотивисана за што даљи скок.

"После сребра у Цириху, злата у Амстердаму и одустајања од финала у Берлину услед повреде ахилове тетиве 2018. године, жељно ишчекујем још једно ЕП на отвореном.", истакла је Ивана.

Наша најбоља атлетичарка је истакла очекивање да настави серију одличних резултата којима је почела нову сезону.

"Ову сезону сам започела другом титулом светске првакиње у дворани, па са истим амбицијама идем и у Минхен. Очекујем сјајну атмосферу на трибинама, али мирну у својој глави, мање преступа и више далеких скокова. Форма је још боља него у Јуџину, тако да се радујем још једној прилици следеће недеље", изјавила је Вулета за Српски атлетски савез.

Србију ће поред Иване Вулете на ЕП у атлетици представљати још 13 такмичара: Милица Гардашевић у скоку удаљ, Асмир Колашинац и Армин Синанчевић у бацању кугле, Ангелина Топић (скок увис), Адриана Вилагош (бацање копља), Бошко Кијановић (400 м), Лазар Анић и Страхиња Јованчевић (скок удаљ), Драгана Томашевић (бацање диска), Елзан Бибић (5000 м), Ања Лукић (100 м препоне), Лука Трговчевић (110 м препоне) и Милана Тирнанић (100 м).

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво