Читај ми!

Ивана предводи Србију на дворанском СП у Београду

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић Вулета предводиће селекцију Србије на Светском дворанском првенству наредне године, изјавио је савезни капитен Един Зуковић. Уз Ивану очешће на највећем светском дворанском такмићењу до сада су обезбедили Армин Синанчевић, Асмир Колашинац и Елзан Бибић.

Мање од пет месеци остало је до Светског дворанског првенства у Београду, а савезни капитен Един Зуковић потврдио је да ће на светском такмичењу тим Србије предводити једна од најбољих планетарних скакачица удаљ свих времена Ивана Шпановић Вулета.

"После разговора са директором Српског атлетског савеза (САС) Слободаном Бранковићем и са мном као селектором репрезентације, Ивана је са члановима њеног тима одлучила да буде такмичарски активна током читаве следеће године. Тај пројекат могао би да буде продужен и до Летњих олимпијских игара у Паризу 2024. године", рекао је Зуковић за сајт Савеза.

Осим Шпановићеве потребне критеријуме за наступ у Београду од 18. до 20. марта наредне године испунили су бацачи кугле Армин Синанчевић и Асмир Колашинац, као и средњепругаш Елзан Бибић у дисциплини 3.000 метара.

"Од њих очекујемо да се добро припреме и да се упусте у борбу за висок пласман. Учешће на планетарној смотри из прикрајка вребају Ивана Илић и Милана Тирнанић (60 метара), Милица Гардашевић, Лазар Анић и Страхиња Јованчевић (скок удаљ), Ања Лукић, Милица Емини и Лука Трговчевић (60 метара препоне), Алекса Кијановић (60 метара), Бошко Кијановић (400 метара), Јована Илић, Јована Гњатовић и Теодора Боберић (троскок), те најмлађе Ангелина Топић и Зорана Рокавец (скок увис). Наступу у Београду надају се и Јасмин Халили и Славко Стевић (скок увис)", навео је Зуковић.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво