Читај ми!

Београдски маратон ће се ипак трчати - виртуелно

Овогодишњи 33. Београдски маратон први пут биће виртуелна трка, као сурогат за онај прави догађај који није могао да одржи због пандемије коронавируса, саопштили су организатори.

"Драге тркачице, драги тркачи - пријатељи, дошао је и овај дуго ишчекивани дан 18. октобар, дан када је требало да се одржи 33. Београдски маратон. Ове године, нажалост, нећемо се дружити и радовати заједно трчећи београдским улицама и булеварима. Овогодишњи 33. Београдски маратон први пут, биће виртуелна трка, као сурогат за онај прави догађај који нисмо могли да одржимо", наводи се у саопштењу Београдског маратона.

Како се наводи, сваки учесник виртуелног Београдског маратона добиће свој учеснички број, диплому и медаље и мајице припремљене за учеснике овогодишњег догађаја.

"Право учешћа имаће сви они који су се до сада пријавили и уплатили своје учешће, као и они који желе да нам се придруже на овом јединственом догађају. Ускоро следе комплетне информације када и на који начин можете да нам се придружите и истрчите виртуелни 33. Београдски маратон 2020.

Хвала вам на подршци и разумевању", закључује се у саопштењу Београдског маратона.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво