Читај ми!

Ранђеловић уз звук сирене за други тријумф "делфина" у Сасарију

Ватерполо репрезентација Србије забележила је и другу победу на турниру у Сасарију и после два кола је једина непоражена екипа. Побеђена је Грчка 11:10 захваљујући голу капитена Саве Ранђеловића секунд пре краја меча. И ова утакмица је показала да су екипе у тренажном циклусу, умор је био присутан, а осцилације очекиване.

Србија је предвођена расположеним Мандићем у првој четвртини после испитивања снага и резултата 2:2 појачала ритам и серијом 3:0 обезбедила лепу предност.

Наставак је донео бољу игру Грка који су се реванширали истим резултатом. Наша одбрана је попустила, пред велики одмор је било 7:7.

И остатак сусрета је протекао у равноправној игри са грешкама на обе стране. Грчка је једини пут била у вођству 8:7, да би наш тим преокренуо водио 9:8 и 10:9, али је Влахопулос изједначио.

Није било много узбуђења у завршних осам минута, одбране су биле бољи део на обе стране. Ипак у самом финишу капитенов шут је завршио у мрежи Грка за, по свему виђеном, заслужену победу Србије.

Споменути Мандић био је убедљиво најефикаснији са шест погодака, док су се поред Ранђеловића, у стрелце уписали још Страхиња Рашовић, Лукић, Драшовић и Стојановић.

На другој страни, бољи од осталих био је Влахопулос са четири гола.

"Делфини" у среду од 17.30 играју против Италије која је у првом сусрету изгубила од Грчке 9:8, а током вечери ће се састати са Хрватском.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво