Читај ми!

Савић прверава младе снаге, списак за СП после фајнал-ејта

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић саопштио је списак од играча на које рачуна за први део припрема за Светско првенство у Мађарској.

Припреме ће почети 28. маја на Бањици и Дорћолу, а наредна трећа фаза наставиће се у Крагујевцу.

"Ово је списак кандидата и момака које ћемо да проверимо неколико дана. Прво ћемо користити базен на Бањици, а до почетка фајнал-ејта ћемо користити базен на Дорћолу. Са припремама у комплетном саставу ћемо наставити у Крагујевцу после такмичења у Београду и тај списак кандидата ћемо накнадно утврдити", рекао је Савић.

На списку се налазе: Бранислав Митровић (Вашаш), Лазар Добожанов (Раднички), Димитрије Ристичевић (Партизан), Владимир Мишовић (Црвена звезда), Милан Булајић (Партизан), Сава Ранђеловић (Вашаш), Лука Пљеванчић (Раднички), Зоран Божовић (Партизан), Немања Вицо (Партизан), Петар Велкић (Партизан), Богдан Гавриловић (Раднички), Никола Лукић (Раднички), Вук Милојевић (Црвена звезда), Гаврил Суботић (Црвена звезда), Огњен Стојановић (Шабац), Марко Радуловић (Раднички) и Никола Којић (Партизан).

У саопштењу ВСС се наводи да су на припреме уз 17 стандардних играча позвана и тројица млађих ватерполиста да осете атмосферу Богдан Брешћански (Војводина), Павле Мушикић (Бањица) и Стефан Бранковић (Раднички). 

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво