Читај ми!

Мандић: Идемо у Шпанију по победу и три бода

Ватерполисти Новог Београда састају се са екипом Барселонете у седмом колу Лиге шампиона о првој утакмици у новој календарској години. Гостовање у Шпанији почињу од 20 сати и 15 минута у уторак.

Капитен Душан Мандић поручио је да екипу, обзиром на састав ривала, очекује дуел против репрезентације Шпаније у малом.

"Изједначени смо на табели са по 10 бодова и сигурно нас очекује узбудљив и неизвестан дуел. Мислим да смо у међувремену успели да се мало одморимо и током празника напунимо батерије, а у Шпанију идемо са жељом да одиграмо добар меч и упишемо нова три бода. Уколико будемо оделели њиховом контранападу и потрудимо се да не примимо лаке голове из контре и са два метра мислим да можемо да се надамо победи", рекао је Мандић на конференцији за медије.

Помоћни тренер Новог Београда Ђорђе Филиповић истакао је да очекује тешку утакмицу.

"Познато је да је Барселонета веома незгодна екипа, поготово на свом базену и тамо никад није лако играти. Променили су тим у одређеној мери у односу на прошлу сезону, као и тренера, али су и даље веома квалитетни што се и види кроз њихове резултате. Одликује их изузетан висок риатм током читаве утакмице, сјајно су физички припремљени, а препознатљиви су по игри у одбрани и високом пресингу који форсирају. На све то ћемо морати да се адаптирамо како бисмо били конкурентни, одиграли што бољу утакмцу и забележили победу", констатовао је Филиповић.

У досадашњих шест утакмица елитног такмичења обе екипе су сакупиле по 10 бодова и тренутно се налазе на деоби трећег места, иза Бреше и Олимпијакоса.

Новобеограђани пут Барселоне крећу у понедељак ујутро, а меч је заказан за уторак са почетком у 20 сати и 15 минута.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво