Читај ми!

Вујасиновић: Да се одморимо и освежимо пред Ференцварош

Ватерполисти Новог Београда играју против Ференцвароша меч четвртог кола Групе А Лиге шампиона. Дуел је на програму у уторак од 20.30. Тренер наше екипе Владимир Вујасиновић изјавио да екипу очекује захтевна утамица, и да иду на ово гостовање максимално мотивисани.

Играмо против тима који је у самом европском врху последње три-четири године, освојили су десетак трофеја. Састав екипе се доста променио у односу на прошлу сезону, али костур тима је остао исти, рекао је тренер ватерполиста Новог Београда Владимир Вујасиновић уочи гостовања Ференцварошу у Лиги шампиона.

"Очекује нас тежак посао, врло захтевна утамица, а на мени ја да што је могуће боље одморим и освежим играче како бисмо после веома напорног турнира регионалне лиге у ову утакмицу ушли на најбољи могући начин. То ће бити мој примарни задатак", истакао је Вујасиновић на конференцињи за медије.

Првотимац Новог Београда и трофејни репрезентативац Србије Никола Јакшић четири године је бранио боје Ференцвароша.

"Наш наредни противник је заиста врхунска екипа. Освојили су само три бода у уводна три кола Лиге шампиона, али нису изгубили ниједну утакмицу. Били су надомак тријумфа у сва три меча и сада су у тешкој ситуацији. Ово им је можда и најбитнија утакмица и сигурно ће бити максимално мотивисани."

"Ми знамо наш циљ и у Будимпешту идемо да пружимо максимум и победимо. Мислим да ће и у овом мечу све зависити од нас. Ако од поцетка утакмице будемо у нашем препознатљивом ритму, тријумф не би требало да изостане", закључио је Јакшић.

Утакмкица између Ференцвароша и Новог Београда игра се уторак од 20.30 сати.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво