Читај ми!

Победа Новог Београда, пораз Радничког у Лиги шампиона

Ватерполисти Новог Београда забележили су и другу победу у Лиги шампиона ове сезоне. У трећем колу А групе елитног такмичења савладали су сплитски Јадран са 17:12 (5:4, 4:2, 3:3, 5:3). Други наш представник у овој групи Раднички из Крагујевца поражен је од Бреше резултатом 14:8.

На веома тешком гостовању у Далмацији, Новобеограђани су приказали још једну изузетно ефикасну партију за коју домаћи састав једноставно није имао решење. Решетали су изабраници тренера Вујасиновића мрежу Сплићана из свих позиција и сасвим заслужено су дошли до тријумфа.

Најефикаснији у победничком табору били су Никола Јакшић и Страхиња Рашовић са по четири гола, док се Ангелос Влахопулос три пута уписао у листу стрелаца, а код домаћих бољи од осталих био је Рино Бурић са три поготка.

"Ово је била веома важна победа за нас. Играли смо на веома тешком гостујућем терену против одличне екипе. Јадран је направио изузетно квалитетан тим и ја им желим много среће у наставку сезоне. Надам се да ће се Јадран изборити пласман на завршни турнир Лиге шампиона у Боеграду", рекао је после меча Вујасиновић.

Пораз Радничког у Крагујевцу од Бреше

Ватерполисти Радничког поражени су вечерас од Бреше у Крагујевцу 14:8 (4:3, 5:1, 2:1, 3:3) у утакмици трећег кола А групе Лиге шампиона.

По два гола за Раднички постигли су Јосип Врлић и Немања Станојевић, док је за италијански тим Винћенцо Рензуто постигао четири поготка.

Група А, треће коло:

Динамо Тбилиси - Барселонета 7:20
Ференцварош - Олимпијакос 9:9
Јадран - Нови Београд 12:17
Раднички - Бреша 8:14

Табела:
Олимпијакос 7
Бреша 7
Барселонета 6
Нови Београд 6
Ференцварош 3
Јадран 3
Раднички 1
Динамо Тбилиси 0

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво