Читај ми!

Ватерполисти Новог Београда у дербију победили Звезду

Ватерполисти Новог Београда наставили су тријумфалну серију у Суперлиги Србије, пошто су вечерас у дербију четвртог кола савладали Црвену звезду резултатом 18:10 (5:3, 4:3, 3:2, 6:2).

Нови Београд из утакмице у утакмицу оправдава улогу фаворита у националном шампионату, а после тријумфа над Радничким, екипа Владимира Вујасиновића славила је и у дербију са Црвеном звездом.

Новобеограђани су боље почели меч, преко расположеног Душана Мандића стекли су осетнију предност 5:1, али се црвено-бели нису предавали.

Стрпљиво су топили вођство домаћих и у два наврата су успевали да приђу на само гол засотатка (7:6 и 9:8), али више од тога нису могли.

Kвалитет Новог Београда још једном је изашао на видело, распуцали су Влахопулос, Драшовић и Шушиашвили и домаћи су заслужено забележили и четврту узастопну победу.

Најефикаснији у победничком тиму били су Душан Мандић и Ангелос Влахопулос са по четири гола, док су се код црвено-белих по два пута у листу стрелаца уписали Вељко Танкосић, Богдан Ђурђић и Стефан Пјешивац.

Истовремено, Раднички из Kрагујевца савладао је екипу Шапца 17:5.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво