Читај ми!

Велико појачање за Нови Београд, стиже МВП Душан Мандић

Ватерполо репрезентативац Србије, Душан Мандић, потврдио је да после шест година напушта италијански Про Реко и каријеру у наставља у ВК Нови Београд.

Мандић и Про Реко у суботу су освојили су Лигу шампиона, девету у историји клуба, а српски ватерполиста проглашен је за МВП-ија.

"Постали смо шампиони Европе! Након шест година проведених у Реку, желим да вас обавестим да напуштам клуб. Дао сам све од себе да се на најлепши начин опростим. Хвала екипи, мојим саиграчима бившим и садашњим, хвала вам што смо се у најтежим моментима држали заједно и показали да тимском игром можемо много, можемо све! Хвала власнику клуба, господину Волпију што све ове године подржава ватерполо и показује своју љубав према том спорту. Хвала и председнику клуба, Фелугу. Огромна захвалности припада тренеру Габију Фернандезу, који је веровао у мене од првог тренутка и искористио мој играчки потенцијал на прави начин", написао је Мандић на Инстаграму.

Мандић је потврдио да ће каријеру наставити у Србији.

"Каријеру настављам у клубу Нови Београд. Радујем се што имам прилику опет да заиграм у свом граду, са својим пријатељима, на челу са тренером Вујасиновићем са којим сам као његов саиграч у Партизану тачно пре десет година такође освојио Евролигу. Верујем да ће окупљање великог броја репрезентативаца у београдском клубу донети и јачање наше српске репрезентације. Сама чињеница да можемо да помогнемо будућност ватерпола и наше деце, за мене представља огромну мотивацију и разлог више да истрајем у својим даљим животним плановима. Видимо се опет на базену 11. април, да се заједничким снагама боримо за нове трофеје", закључио је Мандић.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво