Читај ми!

Шоштар нови спортски директор ВК Нови Београд

Легендарни ватерполо голман Александар Шоштар представљен је данас као нови спортски директор ватерополо клуба Нови Београд.

Шоштар је најновије појачање у Новом Београду, а заједно са њим клуб је представио цео стручни кадар, који чине шеф стручног штаба Владимир Вујасиновић, помоћни тренер Александар Ћирић, шеф струке за млађе категорије Ненад Василовски, кондициони тренер Александар Јаник, члан управе задужен за спортска питања Ђорђе Пејчић и председник клуба Горан Мандић.

Бивши и дугогодишњи председник ВК Партизан Александар Шоштар рекао је да је на позив Александра Шапића дошао у ВК Нови Београд.

"Ја сам најновији овде, практично од данас, а већ од 1. децембра треба да почнем да радим. Дошао сама на позив Александра Шапића, који ме позвао и понудио место спортског директора. Тражио сам мало времена да размислим и мој одговор је био позитиван, јер мислим да је ово средина која има преспективу. Услови су добри, Нови Београд је општина којој је потребан један овакав центар. Орјенетација и приортет биће рад са децом", рекао је Шоштар на конференцији за медије у СЦ 11. априли на Новом Београду.

Тренер Владимир Вујасиновић пожелео је добродошлицу свим члановима стручног штаба.

"Ове сезоне имамо јак први тим који конкурише за домаће трофеје, а представићемо се и у Европи. Основни циљ нам је формиррнаје ватерполо школе, која ће у скоријој будућности избацити ватерполо асове. Да наставимо да радимо као што смо досад. Желим нам свима срећу", рекао је Вујасиновић.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво