Читај ми!

Ватерполо савез ЦГ: Прекинуте припреме, играч позитиван

Ватерполо репрезентација Црне Горе прекинула је припреме пошто је један играч позитиван на коронавирус, саопштио је Ватерполо и пливачки савез Црне Горе. После тог налаза, сви играчи и чланови стручног штаба послати су одмах у изолацију и поред тога што нико од њих није добио никакве симптоме.

Ватерполо репрезентација Црне Горе суочава се са све већим проблемима током припрема због коронавируса. Прво је отказан припремни турнир који је требало да се одржи у Загребу, а сада је и један члан њихове селекције био позитиван на тестирању.

"Тренинзи у петак вече и суботу нису одржани, по налогу надлежног епидемиолога, због сумње да један играч има симптоме коронавируса, иако он два дана пре тога није тренирао са екипом. Сумње су потврђене и играч од синоћ има позитиван налаз на ковид-19", саопштено је из Савеза.

Како преносе подгоричке Вијести, било је планирано да "ајкуле" од 26. до 28. октобра учествују на турниру у Загребу, али је он у петак отказан, јер је код једног хрватског репрезентативца тест такође био позитиван.

"Сви остали играчи који су били на припремама, као и чланови стручног штаба, послати су одмах у изолацију и поред тога што нико од њих није добио никакве симптоме. У превенцији заштите њиховог здравља, сви су подвргнути тестирању и налази осталих играча су негативни", додаје се у саопштењу ВПСЦГ.

У медијима се не наводи о којем је играчу реч.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво