Читај ми!

Ћук: Биће греота ако публика не буде на базенима

Ватерполо репезентативац Србије Милош Ћук рекао је да је понуду из ВК Новог Београда прихватио пошто се поклопила са његовом жељом да се после шест година врати у Србију и домаћи ватерполо. Ватерполо клуб Нови Београд такмичење у Суперлиги почиње у суботу гостовањем екипи Бањице.

Биши ватерполиста Војводине, Партизана, Егера и Солнока, у екипу Владимира Вујасиновића је дошао након освајања титуле регионалног шампиона бранећи боје загребачке Младости.

"Најбоља понуда је стигла из Новог Београда, а негде је и моја жеља била да се вратим у своју земљу, поготово после свих ових ствари које су се десиле у вези са коронавирусом. То су била два најбитнија разлога. Одговара ми то што сам се после шест година вратио кући. Тренутно уживам, близу сам свог родног Новог Сада. Амбиције клуба су високе, не само за ову сезону већ и за неки наредни период, јер је план да се озбиљније конкурише на европској сцени. Све то је утицало да донесем такву одлуку.", рекао је Ћук Тањугу.

Поход на дуплу круну је најваљен, а један од адута Вујасиновићеве екипе у најјачој сезони у српској лиги у последњих пет година биће то што су спој младости и искуства.

"Лига ће после дуго времена бити неизвесна. Имате четири водеће екипе по именима, а наши циљеви неће бити лако оствариви. Конкуренција је изузетно јака, доста играча се вратило из иностранства у Србију. Уз нас, сигурно да су Раднички, Црвена звезда и Шабац главни конкуренти за освајање трофеја ове године. Оно што смо сви дуго чекали, а то је да ће ове сезоне бити доста добрих и неизвесних уткамица. Греота ће бити ако публика не буде могла да долази на базене. Надам се да ће људи кроз тв пренос моћи да гледају утакмице, јер мислим да ће стварно бити интересантно", рекао је Ћук и додао да је атмосфера у тиму одлична.

"Већину момака знам од раније, са некима сам играо кроз клубове и репрезентативне селекције, па уклапање у екипу није дуго трајало. Атмосфера је добра, тренирмао напорно. Мислим да ће и то бити један од наших адута за ову сезону, јер ћемо бити физички и техничко-тактички спремни. Имамо веома добре услове на базану, да нешто не урекнем, све је у најбољем реду. Надам се да ће тако и да остане", закључио је Ћук.

Ватерполо клуб Нови Београд такмичење у Суперлиги почиње у суботу гостовањем екипи Бањице.

 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво