Злоковић се свима захвалио, а посебно медицинским радницима

Некадашњи ватерполо репрезентативац Србије и Црне Горе Борис Злоковић у емотивном писму захвалио се српским медицинским радницима који су му помогли да победи корона вирус. Такође, Злоковић се посебно захвалио некадашњем саиграчу министру спорта Вањи Удовичићу, као и свим другим људима који су му помогли да добије "најтежу утакмицу".

"Хвала у име свих које сте лечили и које и даље лечите. Хвала на жртви коју подносите, а која већ предуго траје. Хвала на позитивној енергији, пажњи, снази... Хвала на борби за сваког пацијента. Хвала што ризикујете сопствено здравље и здравље ваших породица. За све што пружате и радите - ХВАЛА ВАМ", истакао је Злоковић.

Лица свих вас су прекривена маскама, али она требају, морају да се виде, када све ово прође, наводи Злоковић.

"Да сви људи знају ко су хероји који су се месецима борили за спас зивота. Да сви људи виде хероје докторе, медицинске сестре и браћу, жене које доносе храну, које чисте...

Позивам све да чувају себе и друге, од ове опасности која угрожава живот, поштујући препоруке и мјере надлежних. Тиме ћете помоћи медицинским радницима у овој великој борби".

"Посебно се захваљујем мом пријатељу и саиграчу из омладинске и сениорске репрезентације Вањи Удовичићу на сталној бризи и подршци у току мог лечења, директорки КБЦ Бежанијска Коса д. Марији Здравковић на снази, енергији, борби за све пацијенте, др Марији Бранковић на подршци, пажњи, присутности, др Јовановићу, др Тимотијевићу, мојим пријатељима др Гудељу, др Каровић, др Кмезићу, др Вукојевићу..."

Злоковић наводи да је сигурно у незнању многе изоставио, али да његова захвалност и дивљење племенитости иду једнако и осталима чија имена не зна.

"Хвала мојој породици, пријатељима и свим драгим људима који су били уз мене у овој тешкој утакмици", поручио је некада један од најбољих ватерполиста света.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво