ВСС: Прекид рада, одлука о наставку кад стигну резултати тестова репрезентативаца

Генерални секретар Ватерполо савеза Србије Немања Маријан рекао је за РТС да су припреме репрезентације прекинуте и да ће одлука о евентуалном наставку бити донета када буду добијени резултати тестова свих играча.

 "Ватерполо савез Србије је у ово лето ушао нажалост без такмичења, и европских и светских која су отказана због познатих разлога и коронавируса. Оно што је била нека идеја Ватерполо савеза је да момци буду на окупу бар део лета, јер како сада ствари стоје нас прве утакмице очекује тек у фебруару идуће године, и потребно је да што више дана буду заједно", објашањава идеју генерални секретар ВСС-а Немања Маријан.

"Нажалост, десило се да је један наш репрезентативац (Немања Вицо) тестиран и да су дошли резултати да је позитиван на коронавирус. Данас је цела екипа тестирана на Институт Батут, и овом приликом се захваљујем тим људима јер су брзо реаговали и момци су тестирани. Сада чекамо резултат и у односу на то донећемо одлуку да ли ће се припреме наставити или не. Планирали смо да идемо на Златибор, али видећемо шта ће резултати показати", додаје он и наглашава да се Вицо сада добро осећа и нема никаквих тегоба.

Тренинзи су се одржавали на базенима Републичког завода за спорт на Коштутњаку, који је већ дуже времена база српског националног тима и на којима нема грађанства.

Последњи је одржан јуче, а нових неће бити до даљег, односно до доласка резултата. 

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво