Шпанија савладала Немачку и заказала дуел са "делфинима" у четвртфиналу ЕП

Ватерполо репрезентација Шпаније савладала је екипу Немачке са 12:6 и обезбедила пласман у четврфинале Европског првенства у Будимпешти, где ће играти против селекције Србије.

Шпанци су оправдали улогу фаворита у дуелу са Немачком и дошли до убедљиве победе 12:6, па ће се за пласман у полуфинале борити против Србије.

Изабраници Давида Мартина обзбедили су победу над Немачкoм већ у првом полувремену (7:4), највише захваљујући другој четвртини коју су решили у своју корист резултатом 6:3.

Најефикаснији у победничком тиму био је Гранадос Ортега који је постигао пет голова, док је н другој страни Џулијан Реал постигао два.

Дуел између Србије и Шпаније биће реприза финала са претходног континенталног шампионата, када су "делфини" славили после бољег извођења петераца.

Чевртфинални дуели на програму су у среду, а Србија и Шпанија би према програму требало да се састану од 17.30.

Резултати осмине финала ЕП:
Црна Гора
– Турска 17:6
Немачка – Шпанија 6:12
Русија
– Грузија 14:13
Румунија – Грчка 7:14

Парови полуфинала играју се у среду:
16.00 Италија – Црна Гора
17.30 Србија – Шпанија
19.00 Мађарска– Русија
20.30 Хрватска – Грчка

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво