Звезда и Шабац у "мајсторици"

Публика у Шапцу је на ногама, све улазнице су распродате још јуче. Дупла круна и прва титула првака Србије за Шабац или пети шампионски пехар за Црвену звезду? То је једно од питања које се поставља у дуелу Шапца и Црвене звезде у трећем мечу финала плеј-офа Суперлиге Србије. Директан пренос је од 20 сати и 25 минута, на Другом програму РТС-а. 

После укупно 25 голова у претходне две утакмице, много преокрета, победе Звезде и Шапца на свом базену, опет је све изједначено. Тако је било током сезоне, вероватно је најправедније да тако буде и на крају. Тачка на овосезонски ривалитет црвено-белих и Шапчана, ставља се у трећој утакмици.

Српски клупски ватерполо има нови ривалитет - између Шапца и Црвене звезде. Ове сезоне Шапачани су прву границу померили у Купу Србије, освојивши шампионски пехар.

Други велики корак за клуб било је освајање шестог места у Регионалној лиги и заузимање прве позиције у лигашком делу Суперлиге.

Шабац је тиме постао најуспешнији српски клуб у региону ове сезоне. Шампионска титула била би круна ове године. 

Црвена звезда има прилику да пети пут у својој историји постане најбоља екипа у држави, а на наслов првака чека пет година.

Црвено-бели су једини српски клуб који је протеклих месеци екипу уигравао на најтежем терену - у Лиги шампиона. То је добра основа за оптимизам у овој утакмици.

Ове сезоне међусобни скор вечерашњих противника је 2:2 у победама.  

Прву утакмицу плеј-оф серије добио је Шабац са 8:5, у другој је славила Црвена звезда са 7:5.

Директан пренос је од 20 сати и 25 минута на Другом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво