Икодиновић подвргнут још једној операцији

Прослављени српски ватерполиста Данило Дача Икодиновић, који је у саобраћајној несрећи задобио повреде опасне по живот, поново је оперисан у Клиничком центру у Новом Саду али се и даље налази у критичном стању.

Директор Урегентног центра у Новом Саду, Зоран Ђерманов рекао је за РТС да је у суботу у поподневним часовима Икодиновић поново оперисан, или како се изразио подвргнут васкуларном хируршком захвату и да је његово стање и даље веома сложено.

Према речима лекара, најтежа повреда је на Икодиновићевој десној руци "са последицама по ту руку". "Урађени су сви неопходни захвати и сада треба сачекати и видети како ће реаговати његово ткиво".

Начелник новосадске клинике и даље је уздржан у вези са евентуалним прогнозама. "У наредних неколико сати или наредна 24 сата ћемо нешто више знати", додао је Ђерманов.

Према речима директора Урегентног центра у Новом Саду, Зорана Ђерманова иако на скенеру нема значајнијих промена на мозгу, још увек је рано за било какву прогнозу.

Икодиновић је примљен је касно синоћ  у Клинички центар у Новом Саду са тешким повредама крвних судова руке опасним по живот.

Новосадска полиција саопштила је да је Икодиновић задобио прелом десне надлактице, повреде крвних судова и живаца десне руке као и раздеротине по ногама, док је возач аутомобила који је учествовао у несрећи, Перица Д. лакше повредио главу, стомак и подлактицу.

Несрећа се догодила на 53. километру пута М7 око 20.20 сати, када је Икодиновић возећи мотоцикл "јамаху", услед неприлагођене брзине особинама и стању пута као и другим условима, ударио у задњи део "заставе-корал 1.1" која се кретала у истом смеру.

Од силине удара аутомобил се одбио у десну страну и ударио у цистерну коју је вукао трактор, навела је полиција, напоменувши да се том приликом и приколица преврнула.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво