Ватерполо савез неће казнити Шапића и Шефика

Управни одбор Ватерполо савеза Србије осудио је инцидент који се догодио на Олимпијским играма у Пекингу између Александра Шапића и Дениса Шефика, али неће покретати дисциплински поступак нити додатно кажњавати спортисте, наводи се у саопштењу.

У саопштењу се наводи да је Управни одбор једногласно осудио инцидент између Шапића и Шефика на Олимпијским играма, који се догодио после утакмице са селекцијом САД.

Узимајући у обзир дугогодишњи примеран однос према репрезентацији и огроман допринос популаризацији ватерполо спорта оба играча, а нарочито околност емотивног набоја због претрпљеног пораза у кључној утакмици, као и чињеницу да су Шефик и Шапић смогли снаге да се заједно појаве у јавности, Управни одбор је одлучио да не покреће дисциплински поступак нити да додатно кажњава спортисте, наводи се у саопштењу.

Управни одбор Савеза изразио је жаљење због "великог и сензационалистичког" интересовања јавности за тај случај, јер је засенио успех репрезентације у Пекингу - освајање бронзане медаље.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво