Србија против Венецуеле у Нишу

Најбољи одбојкаши Србије вечерас од 20:30 часова, у дворани Чаир у Нишу, дочекаће најбољу селекцију Венецуеле а други меч петог викенда Светске лиге биће преношен директно на РТС-у.

Ниш ће по први пут бити домаћин мечева наших најбољих одбојкаша у оквиру Светске лиге, те се у Чаиру очекује прави одбијкашки спектакл.

Изабраници селектора Игора Колаковића очекују сигурну победу, као и пре две вечери у беогрдском Пиониру, која би их приближила финалном турниру у Рио де Женеиру.

Одбојкаше Србије, након дуела са Венецуелом, очекују два меча против селекције Француске пред својим навијачима. Ти мечеви директно ће одлучити која ће се екипа, поред Бразила наћи на завршном турниру.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво