Квалификације за Европско првенство

Јуниори допутовали у Загреб

Мушка јуниорска одбојкашка репрезентација Србије допутовала је у Загреб, где ће играти трећу рунду квалификација за Европско првенство.

Србија ће на квалификационом турниру, од 11. до 13. јула, играти у Ф групи са репрезентацијама Немачке, Црне горе и Хрватске.

Прву утакмицу јуниори Србије играју у петак у 17 сати против Немачке, у суботу ће играти против домаће селекције Хрватске од 19.30, а у трећем колу српски репрезентативци играју против Црне Горе од 17 сати.

Пласман на Европско првенство избориће две првопласиране репрезентације. Учешће су обезбедиле Чешка, Русија, Француска, Италија, Холандија, Пољска, Белгија и Словенија.

Жреб за Европско првенство обавиће се 15. јула у Брну у 11 сати. У две групе биће подељено 12 екипа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво