Читај ми!

Одбојкашице Србије са Американкама у мечу одлуке групе Ц

Одбојкашице Србије у дуелу са Американкама у утакмици петог, последњег кола групе Ц на Светском првенству одлучују о првом месту у групи. Меч почиње у 19 часова, а његов ток и кретање резултата можере пратити на нашем порталу.

Актуелне светске шампионке, одбојкашице Србије су одлично почеле одбрану титуле серијом победа над Казахтаном, Немачком, Бугарском и Канадом у групној фази првенства и већ су обезбедије пласман у наредно такмичење али ће се у вечерашњем дуелу са селекцијом Америке борити за прво место у групи.

На другој страни и Американке су освојиле четири победе и тренутно су прве у групи са 12 бодова са једним бодом више од наше селекције.

У досадашњим међусобним дуелима селекција Амњерике води у победама али су наше одбојкашиве у последњем дуелу у Лиги нација играном у авгуату месецу однеле победу са 3:2.

По правилима надметања пласман у другу фазу избориће по 4 репрезентације из све 4 групе, које ће бити сврстане у 2 групе са по 8 селекција. У Ф групи у Лођу, у Пољској играће по 4 рерпезентације из Ц и Б групе, док ће у Е групи у Ротердаму, у Холандији, играти по 4 селекције из А и Д групе.
У другој фази, све репрезентације ће одиграти по 4 меча против селекција које нису биле у њиховој групи.

Утакмица одбојкашица Србије и Америке почиње у 19 часова, а њен ток и кретање резултата можере пратити на нашем порталу.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво