Читај ми!

Одбојкаши Србије са Португалијом настављају борбу на Европском првенству

Одбојкаши Србије састају се са селекцијом Португалије у четвртом колу групне фазе Европског првенства. Утакмица у Кракову почиње у 17.30 уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и кретање резултата пратите на нашем порталу.

После пораза од домаћина турнира Пољске од 3:2 (21:25, 25:23, 25:20, 20:25, 14:16) у последњој утакмици, одбојкаши Србије су други на табели са седам освојених бодова и намеравају да се у новом дуелу врате на победничку стазу и обезбеде пласман у завршницу турнира.

Репрезентација Португалије је тренутно пета у групи са три освојена бода после победе над селекцијом Белгије, која је тренутно на четвртој позицији са четири бода, колико има и трећепласирана Украјина.

Првопласирана је селекција домаћина Пољске са осам освојених бодова, а последња у групи је Грчка са једним освојеним бодом из три протекла меча.

Утакмица одбојкаша Србије и Португалије у четвртом колу на Првенству Европе почиње у 17.30 уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и кретање резултата пратите на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво