Читај ми!

Tанасковић: Партизан опет може да размишља о титулама

Неколико година нам је требало да консолидујемо редове и опет постанемо јаки у мушкој и женској конкуренцији. Главни циљ је испуњен, опет смо у врху српске одбојке и зашто не бисмо размишљали о титулама, изјавио је легендарни српски одбојкаш Жељко Танасковић, члан Управе Партизана.

Партизан, као један од најпознатијих клубова српске одбојкашке сцене, у финишу сезоне изненадио је многе и у мушкој и у женској категорији.

Сениори су победили фаворизовани Ниш на почетку плеј офа, оба меча 3:0. У полуфиналу које почиње у четвртак следе дуели са Младим Радником из Пожаревца.

Одбојкашице су направиле сензацију победом у Обреновцу над ТЕНТ-ом од 3:0 и вечерас у Београду било која победа такође их води у полуфинале.

"Ако будемо наставили са убедљивим играма зашто се не бисмо надали и пласману у финале. Најновији одлична резултати у обе конкуренције и шанса да се дође до трофеја, су довели до тога да се велики партизановци, пријатељи клуба и друштвено одговорне фирме, прикључе црно-белој породици. После разговора са Александром Станковићем, успешним привредником договорили смо да он прихвати улогу председника Управног одбора, што ће бити први корак ка стварању јаког Партизана на свим нивоима", истакао је Танасковић у саопштењу клуба.

Он је открио и планове за наредни период.

"Већ постоје нови предлози ка достигнућу жељених циљева а један од најважнијих је изградња Партизановог спортског објекта, којим ће се створити услови за напредак свих селекција. За то ће нам уз пријатеље који хоће да помогну бити потребна и помоћ државе и локалних самоуправа. Спорт је и најбољи амбасадор Србије", истакао је Танасковић.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво