Читај ми!

Маја Огњеновић кандидат Србије за велику улогу у ФИВБ

Одбојкашки савез Србије (ОСС) предложио Мају Огњеновић, капитена женске сениорске репрезентације као кандидата за Спортску комисију Светске одбојкашке федерације (ФИВБ).

ФИВБ је саопштила списак од 16 кандидата за Спортску комисију ФИВБ, које су предложиле Националне федерације, а гласање за 10 чланова Спортске комисије ФИВБ обавиће се у другој половини јануара, а гласаће одбојкашице и одбојкаши онлајн, преко платформе ФИВБ.

На списку канидата налази се 16 играчица и играча из одбојке и бич волеја.

Поред Маје Огњеновић кандидати из одбојке су: Милагрос Кабрал де ла Крус из Доминиканске Републике, Неслихан Демир Гулер из Турске, Малгоржата Глинка Могентал из Пољске, Џордан Ларсон из САД, Полина Рахимова из Азербејџана, Сем Деро из Белгије и Самјуеле Папи из Италије.

Из бич волеја кандидати су Луиз Боуден из Аустралије, Маделејн Мепелинк из Холандије, Маркета Слукова из Чешке, Анук Верже Дупре из Швајцарске, Чен Шуе из Кине, Џошуа Бинсток из Канаде, Јулијус Бринк из Немачке и Делсиу Соарес из Мозамбика.

Спортска комисија ФИВБ имаће 10 чланова, пет ће изабрати играчи гласањем, а пет ће одредити др Ари да Силва Граса Фиљо, председник ФИВБ.

Спортска комисија ФИВБ ће имати по пет чланова оба пола и истовремено по пет чланова из одбојке и бич волеја.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво