Војводина и Звезда у Суперкупу, долазак најавили златни одбојкаши

Утакмицом Суперкупа Србије између Војводине НС семе и Црвене звезде почиње нова одбојкашка сезона у Србији. Војводина као актуелни шампион Србије дочекује у Новом Саду освајача Купа Србије, екипу Црвене звезде. Дуел почиње у 19 часова, пренос је на нашем Другом програму, стрим је на РТС Планети (само за посетиоце из Србије), ток меча пратите на нашем порталу.

Улаз у малу халу Спенса биће бесплатан и из оба табора најављују одбојкашки спектакл.

"Цео припремни период смо провели заједно и све је протекло у најбољем реду. Одиграли смо десетак пријатељских утакмица. Екипа је у добром стању. Играли смо и неколико припремних мечева са ривалима из Суперлиге на којима ссмо побеђивали и видели где се налазимо у односу на њих. Једва чекамо да почне сезона", рекао је тренер Звезде Томислав Кукањац.

Обе екипе су доживеле доста промена у играчком кадру.

"Екипа Војводине је доста промењена у односу на претходну сезону и имају доста нових играча. Ни ми, као ни они, не знамо шта можемо да очекујемо од те утакмице. Добро смо се припремили, уиграли се и верујем да смо спремни за борбу за Суперкуп."

Само два дана након Суперкупа Србије Војводина и Црвена звезда ће одиграти нови меч у Новом Саду, у оквиру 1. кола БПШ Суперлиге.

"Утакмица Суперкупа је и добра увертира за почетак првенства и прилика да извучемо поуке, да исправимо неке ствари и пробамо да одиграмо бољу утакмицу", истакао је Кукањац.

Уочи овог сусрета сви у редовима Војводине искрено верују да ће се у малој сали Спенса поново радовати и да ће тако на најлепши начин отворити нову сезону.

"Црвена звезда је у односу на прошлу сезону променила неколико играча, отишао је пар средњих блокера, Машуловић и Јовановић, примач Павловић, док су сви остали ту. Добро се знамо, они имају квалитетну екипу, која ће сигурно бити у врху. Ми смо се комплетирали, имамо добар тим, квалитетне играче, предано смо радили и верујем да ћемо сезону отворити трофејом. Домаћи терен није никако притисак, бреме носимо самим тим што смо Војводина и то је тако, то је изазов. А домаћи терен може бити само предност. Верујем у квалитет играча и у жељени резултат", поручио је тренер Синиша Гавранчић.

Оно што ће саму спортску приредбу учинити још већом јесте и успех наше мушке репрезентације која је постала европски шампион. Неколицина златних улепшаће вече у малој сали Спенса, а за сада су долазак потврдили селектор Слободан Ковач, Марко Подрашчанин и Никола Јововић, уз представнике Савеза.

"Желим да честитам играчима и селектору на сјајном успеху. То је за нас мотив више, подстрек и обавеза да још више радимо, јер смо у земљи шампиона", изјавио је Синиша Гавранчић, а у честиткама су се придружили и играчи Стеван Симић и Милош Никић.

Дуел Војводине и Црвене звезде почиње у 19 часова, пренос је на нашем Другом програму, а стрим је на РТС Планети (само за посетиоце из Србије).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво