Читај ми!

Црвена звезда после пет сетова победила Нови Пазар

Одбојкаши Црвене звезде победили су у Београду екипу Новог Пазара са 3:2 (25:15, 26:28, 21:25, 25:16, 15:13) у последњој утакмици четвртог кола Суперлиге.

Црвено-беле је до тријумфа предводио Душан Стојсављевић са 20 поена, пратио га је Александар Благојевић са 15, док су Александар Гмитровић и Немања Машуловић уписали по 13 поена.

Најефикаснији актер одбојкашког дербија на Бањици био је Новопазарац Ирфан Хамзагић са 25 поена, а Марко Радосављевић и Срећко Ристић додали су 18, односно 14 поена за поражени тим.

На врху табеле је Војводина са максималних 12 бодова, док су другопласирана Црвена звезда и Нови Пазар на трећем месту освојили по 10.

Пазарци ће у најзанимљивијем мечу петог кола дочекати Војводину, док ће Црвена звезда гостовати краљевачкој Рибници.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво