Читај ми!

Новак наставља поход на Аустралијан опену, следећа препрека Рубљов

Новак Ђоковић игра против Руса Андреја Рубљова меч четвртфинала на Аустралијан опену. Дуел на Род Лејвер арени почиње у 9.30. Ток сусрета пратите на нашем порталу.

Новак Ђоковић у походу на нову титули стигао је до четвртфинала. Наредни ривал је Рус Андреј Рубљов. Наш тенисер је релативно лако стигао до новог четвртфинала, иако је има проблема са повредом задње ложе.

Новак има прилику да освоји рекордну 10. титулу у Аустралији и упише се у историју као једини тенисер који је освојио двоцифрени број трофеја. Други на листи је Роџер Федерер са шест освојених титула.

Како је Ђоковић рекао у последњем мечу се осећао добро и није имао великих проблема са повредом. Додуше није имао ни тежак посао против домаћег тенисера Де Минора. Лако је сломио отпор ривала и тријумфовао је резилтатом 6:2, 6:1, 6:2, за нешто више од два сата игре.

Као и пред предходне мечеве наш тенисер је поново одлучио да не тренира пред дуел са Рубљовом. Иако је стање са повредном видно боље ипак наш ас не жели да додатно ризикује и да се држи "рецепта" са којим је стигао до борбе за полуфинале.

С друге стране Рус је имао већи посао у борби за четвртфинале. Он је у пет сетова надиграо Данца Холега Рунеа са 3:2 (6:3, 3:6, 6:3, 4:6, 7:6). Рибљов је до победе дошао након преокрета у тај-брејку.

Биће ово дуел петог и шестог на АТП листи. Њихов четврти на АТП туру. Ђоковић води са 2:1, а последњи пут састали су се на завршном турниру у Торину, Новак је славио резултатом 6:4, 6:1, а касније и освојио трофеј и на најбољи начин завршио сезону.

Меч између Новака Ђоковића и Андреја Рубљова игра се од 9.30 (тачније неће почети пре овог времена). Ток меча пратите на нашем порталу.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво