Читај ми!

Симона Халеп суспендована због допинга

Румунска тенисерка Симона Халеп (31) суспендована је из тениса, пошто је позитивна на тесту на допинг.

Вишеструкој гренд слем шампионки и бившем броју један у ВТА конкуренцији пронађен је узорак Роксадустата у узорцима узетим током Ју-Ес опена.

Xалеп се огласила на друштвеним мрежама тим поводом, истичући да креће борба за истину. "Данас почиње меч мог живота: борба за истину. Обавештена сам да сам позитивна на супстанцу која се зове Роксадустат у врло нисим количинама, што је највећи шок у мом животу.

Током читаве моје каријере, идеја о варању ми никад није падала на памет, то је потпуно супротно вредностима којима сам учена. Суочена са непоштеном ситуацијом, осећам се збуњено и издано.

Борићу се до краја како би доказала да никад нисам свесно узимала забрањене супстанце и верујем да ће, пре или касније, истина изаћи на видело.

Не ради се о титулама или новцу. Ради се о части и љубави према тенису коју сам развила у последњих 25 година", написала је Халеп у саопштењу. 

Деветој тенисерки света су највећи успеси у каријери освајање Вимблдона 2019. и Ролан гароса 2018. године, а играла је и финале Аустралијан опена.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво